Anbefalinger

“Havde en ubeskrivelig ro i kroppen igår efter din behandling, sjælendt at føle den slags ro. Kæmper med smerter i kroppen og langvarig stress PTSD “. M.L.

“Er gravid i uge 24 og har den sidste uges tid døjet med hoste om natten – så jeg nærmest ikke har fået noget ordentlig søvn. Efter en behandling igår hos Elia tog jeg afslappet derfra og har næsten ikke hostet siden og endelig sovet ordentligt i nat. Jeg kan kun anbefale Elia.” A.P.

“Har fået det meget bedre med min hofte, mit stofskifte, og mere energi. Elia er dygtig hun kan virkelig sin sag.” A.N.

“Jeg har været så heldig at træffe Elia, da jeg havde allermest brug for hjælp til min iskias og ryg. Et forløb med akupunktur og yoga en gang om måneden har gjort mig smertefri efter 3/4 år med nedsat funktion og ondt i hofter lænd og knæ . Elia er seriøs og opsøger hele tiden ny viden om sit fag. Jeg vil på mit varmeste anbefale hende” H.J.

“Jeg kan på det varmeste anbefale Elia og japansk akupunktur. Elia er meget professionel, blid, venlig og empatisk. Japansk akupunktur er effektiv smertelindring, og fantastisk for krop og sjæl. Glæder mig meget til næste gang jeg skal besøge Elia.” B.I.

“I met Elia and got an acupuncture treatment on a camping trip during the Solar Eclipse. Her energy is very welcoming and warm. I felt like Elia knew me, like she had read me like a book. The results from our first interaction were tremendous. Immediate sensation of feeling lighter and more aware of my body. She is knowledgable, very understanding and kind. I am fortunate to have met such a beautiful soul!” K.T.

Dette indlæg blev udgivet i General. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *