Klassisk japansk akupunktur & moxibustion

Ikeda Sensei

Den form for akupunktur jeg praktiserer hedder Keiraku Chiryo, som betyder japansk  meridian terapi.

Det er et indviklet system baseret på de traditionelle ideer i de klassiske tekster NanJing (Nan Gyo), Ling Shu , SuWen, Shang Han Lun, Jing Gui Yao Lue, Shen Nong Ben Cao Jing og, Mai Jing.

Jeg følger Masakazu Ikeda og hans elev Edward Obaideis lære.

Metoden er meget blid, præcis og effektiv. Nålene mærkes overhovedet ikke og en del falder i søvn under behandling.
Mave palpering og pulsdiagnosen er centralt for at diagnosticere og vurdere effekten af behandlingen.

IMG-20170215-WA0001_resized

Jeg bruger moxibustion hvis det er nødvendig. Det er en traditionel metode hvor man bruger varme i stedet for nåle. De urter som man brænder hedder moxa, grå bunke.Der er flere typer moxibustion teknikker jeg bruger. Det er smertefri og meget effektiv.

chinesiukiu                              tonetsiukiu crop

Desuden bruger jeg nogle gange øreakupunktur og posturologi (Undersøgelse af de neurofysiologiske forstyrrelser i kroppens holdning) hvor jeg kan supplere med min erfaring og viden om medical Qigong og som yogalærer.

Dette indlæg blev udgivet i Traditionel Japansk Akupunktur. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *