Kontakt

Adressen: Bøjdenvej 53, 5800 Nyborg               Tel.nr: 23393738 Email: aku@eliavilla.dk   Facebook: facebook.com/eliaakupunktur Instagram:  https://www.instagram.com/elia.aku/ OBS! Klinikken ligger i  annekset bag huset.
Dette indlæg blev udgivet i General. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Kontakt

 1. Birgitte Staun skriver:

  Hej Elia. Har du evt en tid i morgen onsdag? Jeg har været syg siden torsdag. Ingen feber, ingen forkølelse, ingen covid. Vågner med hovedpine og kvalme og er total drænet. Fornemmer jeg ikke har styr på min mave/stress( lang historie) jeg har gået hos Thomas. Lægen spørger bare om jeg har taget en covid test.
  Det ville være så de lift hvis du har tid og ellers må vi finde en tid, når du kan
  Hilsen Birgitte

 2. Birgitte Staun skriver:

  Mit tlf nr 24827038 hvis du evt sender sms
  Hilsen Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *